Grad

CONVENTA 2018 Prestižna nagrada dodijeljena Turističkoj zajednici grada Dubrovnika!

CONVENTA 2018 Prestižna nagrada dodijeljena Turističkoj zajednici grada Dubrovnika!

Na kongresnom sajmu ‘Conventa 2018’ koji se održava u Ljubljani od 23. do 25.siječnja , Kongres magazine dodijelio je Dubrovniku nagradu „Meeting Star Award“ u kategoriji destinacije koja može primiti do 1200 sudionika kongresa.

Gorazd Čad, glavni urednik Kongres magazine te suosnivač Convente uručio je veliko priznanje i nagradu direktorici Turističke zajednice, Romani Vlašić te istaknuo kako je interes za Dubrovnik svake godine sve veći. Također ističu kako je ovogodišnja Conventa ugostila najveći broj buyer-a do sada, posebice iz Sjedinjenih Američkih Država, koji su pokazali veliki interes za Dubrovnik, jednu od vodećih međunarodnih destinacija jugoistočne Europe.
Dodijeljene su nagrade u četiri kategorije, a osim Dubrovnika, u ostale tri kategorije nagrade su dobili Beč, Ljubljana i Kranjska gora.

Kongres magazine jedan je od vodećih medija kongresne industrije, te okuplja i distribuira znanja vezana za organizaciju sastanaka najboljih svjetskih stručnjaka, a predviđaju da će se na sajmu, na kojem sudjeluje i Turistička zajednica grada Dubrovnika, održati oko 4 tisuće sastanaka.

Pročitajte još

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

UČENICE OŠ MOKOŠICA Petra i Lucija idu na državno natjecanje iz hrvatskog jezika

Dulist