Grad

CONVENTA 2018 Prestižna nagrada dodijeljena Turističkoj zajednici grada Dubrovnika!

CONVENTA 2018 Prestižna nagrada dodijeljena Turističkoj zajednici grada Dubrovnika!

Na kongresnom sajmu ‘Conventa 2018’ koji se održava u Ljubljani od 23. do 25.siječnja , Kongres magazine dodijelio je Dubrovniku nagradu „Meeting Star Award“ u kategoriji destinacije koja može primiti do 1200 sudionika kongresa.

Gorazd Čad, glavni urednik Kongres magazine te suosnivač Convente uručio je veliko priznanje i nagradu direktorici Turističke zajednice, Romani Vlašić te istaknuo kako je interes za Dubrovnik svake godine sve veći. Također ističu kako je ovogodišnja Conventa ugostila najveći broj buyer-a do sada, posebice iz Sjedinjenih Američkih Država, koji su pokazali veliki interes za Dubrovnik, jednu od vodećih međunarodnih destinacija jugoistočne Europe.
Dodijeljene su nagrade u četiri kategorije, a osim Dubrovnika, u ostale tri kategorije nagrade su dobili Beč, Ljubljana i Kranjska gora.

Kongres magazine jedan je od vodećih medija kongresne industrije, te okuplja i distribuira znanja vezana za organizaciju sastanaka najboljih svjetskih stručnjaka, a predviđaju da će se na sajmu, na kojem sudjeluje i Turistička zajednica grada Dubrovnika, održati oko 4 tisuće sastanaka.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist