Grad

ČITATELJICA: Hvala mladiću koji je vratio dokumente i novac gošći. Predivan događaj na ponos grada!

Naša čitateljica koja je htjela ostati anonimna (podaci poznati redakciji) javila nam se s jednom zamolbom. Naime, htjela je zahvaliti 20-godišnjem mladiću iz Dubrovnika koji je u ponedjeljak vratio dokumente i nešto novaca gošći koje je prethodno pronašao.

-Željela bih zahvaliti našem dvadesetogodišnjem sugrađaninu koji je našoj gošći iz Španjolske pronašao osobni dokument-iskaznicu, nešto novaca i sve to ispravno vratio koristeći moderne, nove kanale, točnije Instagram. Došao je do njene poznanice u Kubi koja je obavijestila našu gošću o pronalasku. Sve se to povezalo u jednu lijepu i sretnu priču te je naša gošća, koja ovdje stoji dva tjedno, uredno dobila dokumente nazad – istaknula je.

-Sve se to odvijalo jučer oko podne i za sat vremena, dok smo razmišljali vratiti se ulicom Iva Vojnovića pa po susjednim prostorima pitati je li netko pronašao dokumente, do konačno policijske postaje o prijavi izgubljenog dokumenta (koja bi je procedura čekala!), sve je imalo sretan završetak. Svaka mu čast. Predivan događaj na ponos grada i svih nas! Godi nam svima – istaknula je naša čitateljica.

Pročitajte još

TRAGOM RASPRAVE O RENTIJERSTVU Spremaju li se novi porezi iznajmljivačima?

Maria Prkut

Grad Dubrovnik: ‘Dolazit će do povremenog zamućenja mora u zoni gruške place’

Dulist

Više uginulih mačaka pronađeno po Gorici, otrov ‘maskiran’ u frešku ribu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija