Aktualno

Cile u raljama fiskalizacije

Dubrovčani koji su srijedom naviknuli vidjeti našeg suradnika Nena Jovanova poznatijeg kao Cile, kako prodaje duList na gradskim ulicama ostali su nemalo iznenađeni kada ga jučer nisu vidjeli.

Naime, slijedom uvođenja posljednjeg kruga fiskalizacije od 1. srpnja, kolporteri poput našeg Cileta ostali su blago rečeno u raskoraku Za prodaju roba, pa tako i tiskovina potrebna je fiskalna kasa povezana s internetom, što je u njegovom poslu teško do nemoguće izvesti, a sve dok se Porezna uprava ne očituje o jasnim pravilima i smjernicama u ovakvom načinu prodaje tiskovina, duList će biti moguće kupiti samo na kioscima i drugim prodajnim mjestima.

Ovakva situacija ista je sa svim tiskovinama u hrvatskim gradovima. a zbog naših čitatelja, Nena i duLista nadamo se skorom rješavanju ove nezahvalne situacije.

Pročitajte još

Lučka kapetanija Dubrovnik zbog 17 prekršaja na moru naplatila 48 tisuća kuna kazni

Dulist

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija