Aktualno

Cijene muzeja na razini lanjskih

Cijene muzeja na razini lanjskih

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić održao je danas sastanak s predstavnicima dubrovačkih turističkih agencija,

na kojem je odlučeno da će naknade za turističke autobuse u ovoj godini ostati na razini lanjskih, a od 1. prosinca do 28. veljače neće se naplaćivati pristojbe za prekomjernu uporabu gradskih prometnica turističkim autobusima s ciljem poticanja zimskog turizma.

Također je dogovoreno, navodi se na internetskim stranicama Grada Dubrovnika, da će se zbog zaštite poslovanja lokalnih agencija za već prodane ulaznice za Dubrovačke muzeje obračunati lanjske cijene. Predstavnici agencija su ove odluke pozdravili te istaknuli spremnost na daljnju suradnju oko donošenja mjera za 2013. godinu.

Gradonačelnik Vlahušić je istaknuo kako će novi paket mjera koji će se primjenjivati od iduće godine biti prvenstveno usmjeren na podizanje kvalitete života za građane Dubrovnika, kao i veću kvalitetu destinacije za goste koji odsjedaju u hotelima i privatnom smještaju.

Izletnici te posjetitelji koji dolaze brodovima za kružna putovanja predstavljaju posebnu kategoriju turista za koju je istaknuto kako se neće donositi zabrane i ograničavati organizatore putovanja, a veća kvaliteta i uspješnije upravljanje turizmom će se postići bolje odmjerenom politikom cijena.

Pročitajte još

BIG SEE Studio Proto-Arch dobio nagradu za igralište u Mandaljeni

Dulist

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist