Sport

ČETVRTA UTRKA DUBROVNIKRUN LIGE Jakša Diklić najbrži u Slanom

ČETVRTA UTRKA DUBROVNIKRUN LIGE Jakša Diklić najbrži u Slanom

Nakon ljetne stanke DubrovnikRun liga pobjegla je iz Grada i četvrtu utrku lige zahvaljujući suradnji s TZ Dubrovačko primorje održala u jednoj od najljepših uvala Mediterana u Slanom.

Potpuno ravna staza uz samu obalu mora, dužine 8 km koju su mogli istrčati i oni manje spremni privukla je tridesetak trkača među kojima je bila i delegacija iz Metkovića. Unatoč popriličnoj vrućini, gotovo svi trkači uspjeli su istrčati cijelu utrku.

Jakša Diklić i nakon odrađene triatlon utrke dan ranije, i 4 sata treninga na biciklu prije same utrke uspio je doći do još jedne pobijede i pokazao zašto se od njega tek očekuje da postane dio svjetske elite. Mali kuriozitet je da je od dama bila najbrža gošća iz Španjolske koja se na utrku prijavila u zadnji tren.

U ukupnom poretku lige nije došlo do promjene. Na čelu je još uvijek Metkovac Ante Živković, Jakša Diklić je odmah iza, a šansu da postanu ukupni pobjednici Dubrovnik Run lige 2015. u naredne dvije utrke imaju još Ruđer Bošković i Enis Hrustić. Kod dama situacija je još neizvjesnija.

– U sljedeće dvije utrke očekuje nas odlična borba! Vidimo se uskoro na 5. utrci, detalje ćemo objaviti kroz koji dan! – ističu organizatori.

Tekst i foto: dubrovnikrun.com

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist