Sport

Četiri medalje za kadete JK Dubrovnika

judo klub dubrovnik

Mlađi kadeti Judo kluba Dubrovnik pod vodstvom trenera Željka Đapića osvojili su četiri medalje na Prvenstvu Hrvatske održanom 5. svibnja 2012. godine u Rijeci.

Do finala je došao Petar Puljić koji je pobijedio u četiri borbe i u finalu nažalost izgubio od judaša iz Požege te osvojio srebrnu medalju u vrlo jakoj kategoriji do 42 kilograma.

Brončanu medalju je osvojila Mihaela Stjepović u kategorjii do 57 kilograma koja nakon poraza u prvom kolu pobjeđuje u četiri borbe.
Također brončanu medalju osvojili su Antonio Đerek  i Luka Gudelj Velaga. Luka je također imao četiri pobjede i jedan poraz, dok je Antonio zaustavljen u polufinalu, ali u  repasažnoj borbi osvaja 3. mjesto.

Tomislav Raguž je pobijedio u četiri borbe, ali nažalost izgubio za broncu u posljednoj borbi te tako ostvario plasman od petog mjesta u kategoriji do 50 kilograma.
U istoj kategoriji nastupio je i Mateo Gvozden koji nakon poraza u prvom kolu nije imao priliku za repasaž. U kategoriji do 55 kilograma Želimir Radić ostvario je jednu pobijedu i dva poraza.

Valja napomenuti kako sutra u Berlinu na Europskom TOP kupu za kadete nastupa član Judo kluba Dubrovnik Matej Raguž u kategoriji do 90 kg.

Pročitajte još

Mario Hezonja s Real Madridom izborio finale Eurolige!

Dulist

ŠAHOVSKI KLUB DUBROVNIK Druga momčad Imotskog poražena rezultatom 5:1

Dulist

PARSKI TURNIR BRIDŽ KLUBA DUBROVNIK Najbolji igrači ovog tjedna su Elizabeta Pejdar i Nikša Karaman

Dulist