Sport

ČETIRI JUGAŠA IDU ZA DOHU Tucak s 15 igrača odrađuje završne pripreme

ČETIRI JUGAŠA IDU ZA DOHU Tucak s 15 igrača odrađuje završne pripreme

Izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak odredio je 15 igrača za završne pripreme za Svjetsko prvenstvo u Dohi. Među njima su i četiri igrača VK Jug Adriatic osiguranja Rino Burić, Marko Žuvela, Filip Kržić i Franko Lazić.

Inače, hrvatska reprezentacija u subotu oko podneva završava s treninzima u Rovinju u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo. Igrači će dobiti malo više od 24 sata slobodnog vremena, budući da je već za nedjelju, 28. siječnja navečer predviđeno okupljanje u Zagrebu i početak završnih priprema.
Reprezentativci će u Zagrebu trenirati do utorka, 30. siječnja kada je planiran let za Dubai. Ondje će imati zajedničke treninge s reprezentacijama Italije i Grčke, da bi u Dohu stigli 2. veljače.

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Dohi u skupini A s momčadima Australije, Španjolske i Južne Afrike. Vezano za prvu utakmicu s Australcima, došlo je promjene satnice, pa će tako susret Hrvatska – Australija početi ne u 09.00 sati po lokalnom vremenu kako je ranije predviđeno već u 13.30 sati (hrvatsko vrijeme 11.30), što je sigurno bolja opcija za naše igrače.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr