DuList IN

ČETIRI DANA DUBROVAČKOG KARNEVALA Pridružite se maškarama!

Ultimi 2014.

Veliki dio programa Četiri dana dubrovačkog karnevala posvećen je djeci i mladima tako da će već od petka 28. veljače u 10 sati Grad preuzeti male maškare iz dubrovačkih dječjih vrtića, a sigurni smo da kreativnost mališanima neće nedostajati.

Poznati hrvatski fotograf Šime Strikoman će snimiti, sada već tradicionalnu, milenijsku fotografiju pod nazivom ”Kapetani, mornani i sirene” u Starom portu-veliki muo. Iste večeri u Lazaretima u 20 sati će se održati kostimirana zabava ”Maškarata ispod kuplja”.

Drugog dana programa, u nedjelju 2. ožujka, u 15 sati na Stradunu kreće ”Faćenda od malih maškara” u kojoj sudjeluju djeca predškolske dobi i maškarane obitelji, a zabava se nastavlja u Lazaretima gdje će biti maškarani dj party te će se proglasiti najbolje maškare i maškarane obitelji.

Ponedjeljak, 3. ožujka je maškarani školski dan u kojem sudjeluju i mali i veliki školarci. Cjelodnevna maškarana zabava se nastavlja i u večernjim satima u Culture Club-u Revelin gdje je organiziran maškarani dj party za srednjoškolce.

Kulminacija pokladnih zabava će biti završnog dana maškara, u utorak 4. ožujka. ”Ultimi Od karnevala”, uz odabir najboljih maski i zabavom do jutra uz grupu ‘Teatar’ Grad će se oprostiti od još jednim poklada.

Pridružite se dubrovačkim maškaratama, zaboravite svakodnevne brige, zabalate i zapjevate!

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist