Grad

ČESTITAMO! Lidija Begić najbolja je vodičica u Hrvatskoj

Godišnje Hrvatske turističke nagrade dodijeljene su ovog petka u hotelu Sheratonm kao kruna Dana hrvatskog turizma, ovog puta organiziranoj na jugu Lijepe naše.

Nagrade su dodijeljene u dvadeset i jednoj kategoriji, posebne nagrade za izniman doprinos turističkoj 2021., godišnje nagrade ‘Antun Štifanić’ te nagrada za životno djelo.

Najbolji agencijski djelatnik je Ines Poljak Aritonović, direktorica agencije iz Kašine, a najbolji turistički vodič je Dubrovniknja Lidija Begić!

Hrvoje Anić najbolji je djelatnik iz područja marketinga, dok je Ana Maričić iz makarskog hotela Valamar najbolja animatorica.

Mira Fabo iz Valamara na Rabu nagrađena je kao recepcionerka, Anđelko Duvančić iz Trogira najbolji je konobar a Snježana Jokić najbolja kuharica.

Ana Bilić iz hotela Sheraton u Srebrenom je najbolja domaćica.

Iz kategorije policijski službenik nagrađen je Zoran Škoro iz Crikvenice, vatrogasac Dino Kozlevac iz Istre, Aleks Banić najbolji djelatnik u pomorskom prijevozu, Marija Budeš iz Zračne luke Zadar nagrađena je kao djelatnica u zračnom prijevozu, dok je Dragan Koruga nagrađen kao djelatnik u cestovnom prijevozu.
U glazbenom dijelu sudjelovali su Jure Brkljača, Igor Drvenkar, Sabrina Hebiri i Bruna Oberan, dok su voditelji bili Zrinka Grancarić, Damir Smrtić i Iva Šulentić.

Dani hrvatskog turizma tradicionalni je susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radiotelevizije.

Pročitajte još

30 GODINA POSLIJE Vatrogasci Niko, Andro i Teo stradali su gaseći požar na hotelu Libertas

Dulist

GRADONAČELNIK BRANITELJIMA Hvala Vam što ste bili hrabri i imali čisto srce za obranu svog doma i Domovine

Dulist

JAKŠA KRILETIĆ JORDES: Jedva čekam otpjevati ‘Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj’ na Stradunu. Meni je to najdraža domoljubna pjesma

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija