Aktualno

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku organizira novi ciklus učenja stranih jezika

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku pokreće program cjeloživotnog učenja ruskog jezika te organizira drugi modul programa početne razine španjolskog i talijanskog jezika. Nastavak je to aktivnosti pokrenutih u jesen prošle godine s ciljem stvaranja ponude programa razvijanja jezičnih i interkulturalnih vještina za građanstvo Dubrovnika i okolice. Prijave za sve navedene programe traju do 31. siječnja.

Novi program cjeloživotnog učenja Ruskog jezika A1 razvijen je prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ). Prvi modul za početnike A1.1 počet će 7. veljače. Dinamika izvođenja ovog programa je 2×3 školska sata tjedno, ponedjeljkom i srijedom s početkom u 17:30. Nakon uspješno završenog prvog modula zainteresirani polaznici moći će upisati drugi modul A1.2 (predviđeni početak jesen 2022.) i tako postići razinu A1.

Drug modul programa početne razine Španjolski jezik A1.2 počinje 7. veljače, a drugi modul Talijanski jezik A1.2 počinje 8. veljače. Dinamika izvođenja oba programa je 2×3 školska sata tjedno. Nastava talijanskog jezika održavat će se utorkom i četvrtkom s početkom u 17:30, a španjolskog jezika ponedjeljkom i srijedom također s početkom u 17:30. Programe mogu upisati svi zainteresirani koji poznaju osnove španjolskog odnosno talijanskog jezika.

Nastava će se održavati u suvremeno opremljenim učionicama središnje zgrade Sveučilišnog kampusa koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije, a odvijat će se u skladu s modernim pristupima učenju i poučavanju stranih jezika pod vodstvom iskusnih i stručnih predavača koji se kontinuirano usavršavaju.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije vezano uz pandemiju bolesti COVID-19, a prema preporuci Stožera civilne zaštite, Stručno vijeće Centra za jezike može odrediti izvođenje online nastave.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: +385 20 445 878 (od 12 do 16 sati), e-mail: lang@unidu.hr ili na web stranici Centra za jezike.

Pročitajte još

‘SUTRA JE NOVI DAN…’ Zdravko Mamić objavio fotografiju s Terezom Kesovijom

Dulist

[IZRAVNI PRIJENOS] S DuListom pratite svečanu sjednicu Gradskog vijeća uz Fesu sv. Vlaha

Dulist

SVE VIŠE KOMENTARA Ljudi razočarani Dubovim ponašanjem: ‘Žao mi je ostalih kandidata…’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija