Aktualno

Ceh ugostitelja: Maknite iz ponude potencijalno rizična pića

Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore pozvao je ugostitelje da radi zaštite zdravlja svojih gostiju u potpunosti iz ponude maknu potencijalno rizične proizvode.
-Temeljem slučajeva trovanja koja se dovode u vezu s konzumacijom sadržaja spornog gaziranog pića, Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore poziva ugostitelje da zaštite svoje goste i svoje poslovanje te da do zaprimanja više informacija i potvrda o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda maknu iz ponude sporna gazirana pića. Istu uputu je Hrvatska obrtnička komora izdala i putem internog komunikacijskog sustava obrtnicima ugostiteljima – navode iz Ceha.
-U javnom prostoru kola velik broj informacija. S obzirom na to da ne raspolažemo službenim informacijama i uputama, a ne želimo imati nove slučajeve ugrožavanja zdravlja naših gostiju, predlažemo u potpunosti iz ponude maknuti potencijalno rizične proizvode i ostvariti pravo na povrat. Kao ugostitelji dužni smo zaštititi svoje goste, a kao Ceh dužni smo zaštititi svoje ugostitelje – poručuje predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Franz Letica.

Pročitajte još

Ivica Ban: Osim starih kleveti i laži, što nam gradski HDZ može reći o ovome

Dulist

[FOTO] Adventska atmosfera uz Bosutske bećare na Vojnoviću

Dulist

MORH RASPISAO NATJEČAJ Primaju kandidate za vojnike/mornare i u Orebiću

Dulist