Sport

CEDEVITA KUP Kadeti Juga najbolji na Korčuli!

Kadeti Juga 2014.

Kadeti VK jug CO osvojili su prvo mjesto na međunarodnom turniru Cedevita mini kup koji se ovoga vikenda održava na Korčuli.

U posljednjem kolu Jug je pobijedio Jadrana HN 8:4. Uz to, kapetan ove generacije Ivo Brailo je proglašen najboljim igračem turnira.

Bila je to utakmica u kojoj je Jadran poveo 2:0 i s tim rezultatom završena je prva četvrtina. No, sljedeće tri četvrtine momčad profesora Mara Pulića je dobila 8:2 i tako deklasirala vršnjake iz Herceg Novoga.

– Lijepa prilika mladićima za stjecanje novoga iskustva. Na Korčuli je bilo pobjeda i poraza, što će nam pomoći da se izgradimo kao momčad, ali i individualno. Zahvaljujemo domaćinima na odlično organiziranom turniru i odazvat ćemo se i ubuduće pozivima s Korčule – kazao nam je trener Juga Maro Pulić.

Naslov najboljih na Korčuli su osvojili: Antonio Vukojević, Petar Pejić, Boris Ivaniš, Miho Lončarić, Frano Kordić, Kristijan Čulina, Maroje Vidosavljević Vučić, Paulo Bego, Neven Dadić, Ivo Brailo, Marko Erdelez, Matija Balić, Ivica Ucović, Mateo Crnčević, Leo Cukrov i Ivan Bonić, a predvodio ih je trener Maro Pulić.

 

Tekst i foto: Jug.hr

Pročitajte još

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist