Aktualno

Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez

Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez

Prošlog tjedna objavljen je drugi od četiri promidžbena videospota Turističke zajednice Dubrovačkog primorja. Naglasak je stavljen na nautiku, a glavnu ulogu ima ACI marina Slano kao središte svih nautičkih potencijala i početna točka za obilazak Dubrovačkog primorja.

-Čisto i toplo more, pregršt sunčanih sati i raznolikost vjetrovima Hrvatsku čine prepoznatom nautičkom destinacijom, pri čemu upravo ACI marina Slano postaje sve veći hit za sve koji žele istražiti jedan od najljepših dijelova Mediterana – Južnu Dalmaciju – ističe se u priopćenju. U sklopu serijala promidžbenih videospotova pod imenom ‘Otkrijte Dubrovačko primorje’, Turistička zajednica Dubrovačkog primorja posvetila je drugu epizodu nautičkom turizmu, kao jednom od najjačih turističkih aduta.
-Najveća prednost ACI marine Slano je njena lokacija. Smještena je u predivnom, mirnom zaljevu u neposrednoj blizini Elafitskog otočja. Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez, no u ljetnim mjesecima pristiže uistinu velik broj nautičara iz svih krajeva svijeta – istaknula je Danijela Crljen, direktorica ACI marine Slano.

Pročitajte još

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist