Aktualno

Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez

Prošlog tjedna objavljen je drugi od četiri promidžbena videospota Turističke zajednice Dubrovačkog primorja. Naglasak je stavljen na nautiku, a glavnu ulogu ima ACI marina Slano kao središte svih nautičkih potencijala i početna točka za obilazak Dubrovačkog primorja.

-Čisto i toplo more, pregršt sunčanih sati i raznolikost vjetrovima Hrvatsku čine prepoznatom nautičkom destinacijom, pri čemu upravo ACI marina Slano postaje sve veći hit za sve koji žele istražiti jedan od najljepših dijelova Mediterana – Južnu Dalmaciju – ističe se u priopćenju. U sklopu serijala promidžbenih videospotova pod imenom ‘Otkrijte Dubrovačko primorje’, Turistička zajednica Dubrovačkog primorja posvetila je drugu epizodu nautičkom turizmu, kao jednom od najjačih turističkih aduta.
-Najveća prednost ACI marine Slano je njena lokacija. Smještena je u predivnom, mirnom zaljevu u neposrednoj blizini Elafitskog otočja. Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez, no u ljetnim mjesecima pristiže uistinu velik broj nautičara iz svih krajeva svijeta – istaknula je Danijela Crljen, direktorica ACI marine Slano.

Pročitajte još

Dukat povlači dva jogurta iz butiga zbog prisustva pesticida

Dulist

Bloger Krule: ‘Kafana 8 metara od Straduna, makijander 8 kuna, sokina 21 kunu… Da je manje bilo bi džaba’

Dulist

BUDITE NA OPREZU Za sutra najavljene visoke temperature

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija