Aktualno

Brigita Polanda: Postavljanje rampe otvara nekoliko pitanja. Nadam se da će se uvažiti sva mišljenja i prijedlozi

Brigita Polanda: Postavljanje rampe otvara nekoliko pitanja. Nadam se da će se uvažiti sva mišljenja i prijedlozi

Gradonačelnik Mato Franković početkom tjedna je s gradske govornice istaknuo da će za iduću godinu pripremiti (odluku) da nakon Bosanke više nema auta do vrha Srđa, repetitora, Muzeja Domovinskog rata, odnosno da će biti postavljena – rampa…

Brigita Polanda, vlasnica ugostiteljskog objekta ‘Dubrava’ koji djeluje skoro desetljeće na Bosanci, ističe kako će se zbog najave o postavljanju rampe stvoriti nekoliko pitanja.

—Iskreno, na prvu mi se činilo nemoguće i kao većina sam krenula ‘gristi’, ali na drugu sam promislila da se možda čini dobra stvar za oplemeniti prostor Bosanke koji to samim svojim sentimentalnim značajem iz prošlosti, a i svojom geolokacijom, definitivno zaslužuje. Bit će tu par pitanja, sigurno na taksije, ubere i sve koji su vozili gore naše goste. To će za njih biti veliki udarac, ali čisto sumnjam da će to biti neki problem na koji se nećemo s vremenom svi priviknuti, a i nadoknadit će se negdje – rekla je. Isto tako, navodi postavlja se i pitanje tko će imati dozvolu i kako će se to rješavati, doći gore i eventualno ostaviti auto na Bosanci.

—Vjerujem da će se iznaći sva rješenja. Vjerujem i da će gradska vlast koja bude donosila konačnu odluku, uvažiti sva mišljenja i prijedloge samih stanara i bilo kakvih sudionika u prometu. Nadam se da će odluka biti maksimalno dobra, za sve – naglasila je.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist