Grad

BRAVO, PATRIK! Dvostruki prvak Hrvatske u badmintonu na prijemu kod gradonačelnika

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su proteklog četvrtka u povodu osvajanja Prvenstva Hrvatske u badmintonu, članove Badminton kluba Dubrovnik – Patrika Karamatića, prvaka Hrvatske u kategoriji djece do 15 godina, koji je pojedinačno i u muškom paru s Patrikom Konjuhom osvojio prvo, a u mješovitim parovima s Lučijom Galjer drugo mjesto, te predsjednika kluba Ratka Galjera i trenera Vlaha Čerjana.

Gradonačelnik je ovom prigodom čestitao Patriku na osvojenom prvenstvu, ali i članovima kluba na svih šest medalja koje su donijeli s ovog natjecanja u kadetskoj konkurenciji do 15 godina.

Badminton klub Dubrovnik član je Dubrovačkog saveza športova, a sredstva kojima Grad Dubrovnik sufinancira rad kluba kroz Program javnih potreba u športu na razini godine iznose 179.600 kuna. Jedan je od klubova koji nemaju riješen prostor za treninge, nedavno su dobili termin u OŠ Montovjerna, a konkretnije rješenje očekuje se s novom Odlukom o upravljanju športskim objektima te Pravilnikom o upravljanju školskim športskim dvoranama, koji bi klubovima članovima Dubrovačkog saveza športova omogućio korištenje školskih športskih dvorana za trenažni proces nižih uzrasnih kategorija.

Pročitajte još

Sljedeće sezone, broj cruisera bit će potpuno usklađen s planovima održivog turizma

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Žičara besplatna na Dan dubrovačkih branitelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija