Grad

BRAVO, PATRIK! Dvostruki prvak Hrvatske u badmintonu na prijemu kod gradonačelnika

BRAVO, PATRIK! Dvostruki prvak Hrvatske u badmintonu na prijemu kod gradonačelnika

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su proteklog četvrtka u povodu osvajanja Prvenstva Hrvatske u badmintonu, članove Badminton kluba Dubrovnik – Patrika Karamatića, prvaka Hrvatske u kategoriji djece do 15 godina, koji je pojedinačno i u muškom paru s Patrikom Konjuhom osvojio prvo, a u mješovitim parovima s Lučijom Galjer drugo mjesto, te predsjednika kluba Ratka Galjera i trenera Vlaha Čerjana.

Gradonačelnik je ovom prigodom čestitao Patriku na osvojenom prvenstvu, ali i članovima kluba na svih šest medalja koje su donijeli s ovog natjecanja u kadetskoj konkurenciji do 15 godina.

Badminton klub Dubrovnik član je Dubrovačkog saveza športova, a sredstva kojima Grad Dubrovnik sufinancira rad kluba kroz Program javnih potreba u športu na razini godine iznose 179.600 kuna. Jedan je od klubova koji nemaju riješen prostor za treninge, nedavno su dobili termin u OŠ Montovjerna, a konkretnije rješenje očekuje se s novom Odlukom o upravljanju športskim objektima te Pravilnikom o upravljanju školskim športskim dvoranama, koji bi klubovima članovima Dubrovačkog saveza športova omogućio korištenje školskih športskih dvorana za trenažni proces nižih uzrasnih kategorija.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović