Grad

BRAT SRĐAN SLOMLJENA SRCA ‘Partio je moj veliki ponos’

Slomljenim srcem javljam da je jučer, 16.1. 2022 daleko od svoga Grada nakon kratke i vrlo teške bolesti, umro moj dragi brat Davor Gjivo Gjivoje u 82. godini zivota – oprašta se tužno Srđan Gjivoje od svog voljenog brata.

U nastavku zapisuje…

Napustila nas je još jedna značajna ikonica Grada, bivši komercijalni direktor Atlasa, čovjek koji je od Atlasa napravio najjaču turističku agenciju u bivšoj državi, koji nam je kroz njezino djelovanje doveo American Express karticu, dao klapi Maestral prvu profesionalnu gazu, pomogo stvaranje Folklornog Ansambla Linđo, osnovao duo Buco i Srdjan….

Kasnije je radeći iz USA doveo u Dubrovnik hotel Hilton, pomagao potrebite u Gradu kroz svoju značajnu aktivnost u klubu Dubrovnik Club Inc., NYC i kao turistički ekspert bio često savjetnik turističkim strućnjacima i političarima Grada. Partio je moj veliki ponos, veliki gospar nasega Grada.

Pročitajte još

NE ZABORAVITE Za Festu sv. Vlaha besplatan prijevoz Libertasom

Dulist

Stigla nam je Kandelora!

Dulist

‘Nafetani’ čempresi koji su stradali u studenom prošle godine

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija