DuList PROMO

Božićni blagdani jedni su od najljepših koje proživljavamo tijekom godine

Božićni blagdani jedni su od najljepših koje proživljavamo tijekom godine

Božićni blagdani jedni su od najljepših koje proživljavamo tijekom godine. Bilo da imamo veliku ili malu djecu, jesmo li bake i djedovi koje tijekom Božića posjećuje brojna rodbina ili smo zaljubljeni par koji zajedno provode prvi, drugi ili, primjerice, treći Božić, u velikoj većini slučajeva želimo lijepo božićno drvce. Ali gdje ga nabaviti? Mnogi od nas žele umjetno drvce umjesto živog, ali u isto vrijeme ne žele da izgleda kao metla.

Vijesti koje će vas oduševiti
Ako niste sigurni kakvo drvce želite, svakako bacite oko na novitete 2022. Već na prvi pogled shvatit ćete da umjetno božićno drvce može biti čarobno i lijepo, čak i ako nije živo.

Čak i ako ga vidite neukrašenog u e-shopu, svidjet će vam se. Koliko će tek biti ljepše s božićnim ukrasima, bilo da volite prirodne ukrase, pravite ih sami, i svjetlucate svake godine prema tome koja je boja ukrasa IN za tu godinu…

Mali ili veliki, čak i u grasti
Na vama je samo koliko veliko božićno drvce želite, hoće li biti jela, smreka, bor ili neko drugo drvo. Dostupno je sve, kako extra široki ili extra umjetni borovi, tako i uska, mala ili božićna jelka s LED rasvjetom. Svaki zainteresirani može birati iz ponude svijetdrveca.hr.

Jeste li vidjeli 3D umjetno božićno drvce? Možete odabrati 3D bor, 3D jelu, 3D smreku, čak i bijelo i snježno 3D drveće ili FULL 3D drveće. Ova vrsta drvca je veliki hit posljednjih godina.

Korištene 3D iglice ne razlikuju se od živih i vaše drvce neće otpasti. Na svijetdrveca.hr možete biti sigurni u savršenu boju, oblik i prvoklasni ukupni izgled. Za gušći i realističniji izgled središte je podebljano klasičnom iglom.

Zavirite na svijetdrveca.hr i odaberite božićno drvce koje će vas služiti dugi niz godina, a vi ćete i dalje biti ponosni na njega.

Prodaja umjetnih božićnih drvca u našoj e-trgovini započinje svake godine s predsezonskim rasprodajama od 1. rujna. Na raspolaganju imamo sve vrste drveća i šaljemo ih kupcima u roku od 24 sata.

Samo u našoj ponudi pronaći ćete više od 65 ekskluzivnih vrsta umjetnih božićnih drvca. Moderna 3D drvca, Full 3D drvca, bijela i snježna ili vrlo popularna drvca u grasti. Bilo da tražite gusto, vitko, široko ili izuzetno visoko drveće, svatko može odabrati u našoj e-trgovini.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist