Aktualno

Božena Pozniak: Uskrsni ručak će doći, a stolice za trpezom naše djece bit će prazne

Priprema se za Uskrs, što duhovno, što na druge načine, a mi provodimo dane u sudnici. Uskrsni ručak će doći, a stolice za trpezom naše djece bit će prazne! – izjavila je Božena Pozniak, majka poginulog radnika Davora Pozniaka Hidroelektrane Dubrovnik u Platu u ime obitelji stradalih, nakon završetka posljednjeg dana drugog ročišta.

– Što se tiče suđenja, kako ste i sami čuli, glavne riječi su ‘ne znam’, ‘ne sjećam se’, ‘ne mogu se sjetiti’, ‘veliki je protok vremena’, ‘davno je to bilo’…Vrijeme čini svoje, a ono što smo od početka govorili je to da su ti ljudi imali šesti mjeseci da se dogovaraju, da uništavaju, skrivaju dokumentaciju, što je moja prepostavka. Kada su podignute prve optužnice, bilo je veselje jer je krenuo postupak, ali nažalost, među optuženima nisu svi koji bi trebali biti. To od prvog dana govorimo, a ta se imena sada provlače kroz ove dane suđenja. Nadam se da će i te osobe sjedati na optuženičkoj klupi. To je naša nada i želja – zaključno je kazala Božena Pozniak, majka poginulog radnika Davora Pozniaka.

Pročitajte još

U utorak poskupljuje gorivo?

Dulist

Denis Pavela: Izbjegavamo li sudjelovati u prometnom odgoju djece i mladih?

Dulist

[FOTO] PREDIVNA NEDJELJA Uvala puna šetača, ali i kupača!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija