DuList IN

BOGAT TJEDAN Za dobru zabavu tu su Trio Gušt, Bebek, Giuliano, Gazde…

BOGAT TJEDAN Za dobru zabavu tu su Trio Gušt, Bebek, Giuliano, Gazde...

Pred nama je tjedan prepun zabavnih događanja. Naime, od srijede, 10. kolovoza i blagdana sv. Lovra pa do blagdana Velike Gospe u ponedjeljak te nastupa sastava Gazde na Lopudu, TZ grada Dubrovnika organizira i suorganizira čak deset različitih programa.
Ovotjedni program na Elafitima i u turističkim mjestima započeo je sinoć i to koncertom Ibrice Jusića pod platanom u Šipanskoj luci, kao dio programa Ljetne škole filma Šipan.
Pilarska noć održat će se na plaži Šulić u srijedu, 10. kolovoza, uz blagdan sv. Lovra i očekivanje da će se u toj noći vidjeti meteoriti, što će biti najljepši ures ovoj pučkoj tradicionalnoj zabavi. Na Šipanu, također u srijedu i u suradnji s Ljetnom školom filma Šipan, bit će izvedena kazališna predstava Teatra Susret pod nazivom Djevojka koja nestaje.
U četvrtak, 11. kolovoza, ispred dubrovačke Katedrale na rasporedu je koncert hrvatskih klapa Cambi, Šufit, Iskon i Maslina, tradicionalno jedan od najpopularnijih ljetnih događaja u Gradu.
Na Lopudu se nastavlja ciklus koncerata komorne klasične glazbe i to u crkvi sv. Nikole, u četvrtak, 11. kolovoza kad će nastupiti Kvartet saksofona Papandopulo.
U petak na Stradunu, ispred crkve sv.Vlaha koncert će održati dubrovački kantautor Ibrica Jusić, s repertoarom svojih evergreena i skladbi poznatih brojnim generacijama Dubrovčana.
Subota, 3. kolovoza rezervirana je za Noć Ploča gdje će Dubrovčane i njihove goste zabavljati Željko Bebek.
Istog dana, ispod platana u Orašcu koncert će održati glazbeni sastav Musica Mediterana, sa zanimljivim repertoarom zabavne i tradicionalne glazbe.
Poslastica za Zatonjane i njihove goste bit će ploveći koncert Limene glazbe Zaton, koja već tradicionalno nastupa na brodu ploveći uz obale zaljeva, što je zanimljivo i atraktivno za sve stanovnike i goste Zatona Velikog i Malog.
U povodu blagdana Velike Gospe na Kalamoti se organizira pučka zabava uz nastup Giuliana u Donjem Čelu, dok će se velika pučka festa uz isti blagdan organizirati 15. kolovoza na Lopudu, kad će se za dobru zabavu pobrinuti grupa Gazde.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist