Aktualno

BLAGDANSKI DUH Studenti RIT-a donirali sredstva za ‘Slatki život’ i Ivana Zucala

U duhu ovogodišnjih blagdana RIT Croatia studenti nastavili su na poseban način obilježavati ovo razdoblje organiziranjem tradicionalne dobrotvorne aukcije u kojoj sudjeluju svi studenti i zaposlenici RIT Croatia.

Ove su godine studenti dubrovačkog kampusa tijekom aukcije prikupili 15 tisuća kuna te su spomenuti iznos odlučili donirati na način da su 8.000,00 kn proslijedili udruzi ‘Slatki život’ za potrebe sponzoriranja njihovog tradicionalnog zimskog kampa, dok je sedam tisuća kuna uplaćeno dvadesetogodišnjem Ivanu Zucalu iz Župe dubrovačke. Ivan boluje od cereblralne paralize te će se uplaćena sredstva koristiti za potrebnu terapiju u Krapinskim toplicama.

-Zahvaljujemo svima koji su svojim donacijama i prilozima omogućili još jednu uspješnu aukciju. Blagdanska aukcija tradicionalno je događanje koje svake godine organizira studentsko vijeće RIT Croatia. Članovi studentskog vijeća unaprijed biraju primatelja sredstava koja će biti prikupljena tijekom aukcije te potom i organiziraju samu aukciju. Studenti i zaposlenici RIT Croatia sami doniraju različite predmete za koje se poslije natječu na aukciji. Pritom je važno spomenuti da su, uz zaposlenike i studente, ovo događanje donirale organizacije i tvrtke s kojima RIT Croatia surađuje, kao i velik broj diplomanata koji su se rado odazvali pozivu za sudjelovanje. Uz odličnu zabavu i atmosferu, predmeti se tijekom licitacije prodaju za iznose znatno više od njihove tržišne vrijednosti – istaknuli su s RIT Croatia.

Pročitajte još

Učenici TUŠ-a osvojili drugo i treće mjesto na Biseru mora u Splitu

Dulist

[SITNICE O PSIHOLOGIJI] Kolumna Daria Kulišića: Inteligencija

Dulist

Olujno jugo polomilo grane platana u Trstenom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija