Politika

„Bit ćemo konstruktivna ali vrlo oštra oporba

Jadranka Kosor je priznala poraz i odlazak u oporbu, ali nije čestitala izbornu pobjedu Kukuriku koaliciji i budućem premijeru Zoranu Milanoviću.

– I mi od ovog trenutka počinjemo raditi za pobjedu na idućim parlamentarnim izborima!-  između ostalog je rekla u svom govoru Jadranka Kosor.

– U oporbi je časno služiti svom narodu, i u oporbi ćemo služiti Hrvaticama i Hrvatima! – poručila je, dodajući kako će biti konstruktivna ali vrlo oštra oporba.

Podsjetila je i kako Hrvatska postaje članica Europske unije prema planu koji je, kako je rekla, zacrtao sam Franjo Tuđman. Ponovno je podsjetila i na borbu svoje stranke protiv korupcije.

– Nitko ne može izbrisati činjenicu da je HDZ, u političkom smislu, širom otvorio vrata borbi protiv korupcije i borbi protiv kriminala – rekla je, dodavši kako će na tome i dalje uporno raditi, da borba ne bi zastala.
Mi se ničega ne bojimo jer je ovo stranka čistih ruku – rekla je Kosor.
 
 
 
 

 

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija