Aktualno

BISKUPOVE ‘ROŠADE’ Don Hrvoje Katušić odlazi u Velu Luku, don Ivica Pervan novi rektor crkve sv. Vlaha

Nakon nepune dvije godine don Hrvoje Katušić odlazi s mjesta rektora crkve svetog Vlaha! Don Hrvoje će Dubrovnik zamijeniti Velom Lukom kamo ga dekretom šalje dubrovački biskup mons. Roko Glasnović.

Na poziciji rektora crkve svetog Vlaha don Hrvoja će naslijediti župnik Župe Presvetog Spasitelja don Ivica Pervan što nam je i sam potvrdio u telefonskom razgovoru. On je, naime, proteklog tjedna postao i novoimenovani generalni vikar Dubrovačke biskupije. Dužnost je to koju je kao ovlašteni delegat prije njega obnašao upravo don Hrvoje Katušić.

Inače, don Hrvoje Katušić bio je imenovan rektorom crkve sv. Vlaha sredinom srpnja 2020. Na toj je važnoj službi naslijedio don Tomu Lučića koji je tada otišao u mirovinu zbog navršene kanonske dobi. Važno je naglasiti kako će se primopredaja službi odviti u kolovozu.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] FRANO KAKARIGI Naš priznati kontrabasist u Granadi

Mia Njavro Banić

ĐURO LUBURA ‘Sustav za rano upozoravanje će povećati sigurnost, bez utjecaja na privatnost’

Dulist

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija