Hrvatska

Benzin najjeftiniji u posljednja četiri mjeseca

gorivo povecanje cijena

Vozači u Hrvatskoj mogu itekako odahnuti, pale su cijene svih naftnih derivata na benzinskim postajama. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, Ina je u srijedu snizila cijenu litre Eurosupera 95 za 10 lipa. Sada stoji 10, 61 kunu. Litra Eurodizela također je jeftinija i to za 9 lipa po litri te sada stoji 10, 07 lipa.

Ovim sniženjem cijena vozači u Hrvatskoj plaćaju najjeftiniji benzin od sredine travnja, dok je Eurodizel najjeftiniji od prve polovice lipnja, pokazuje statistika portala cijenegoriva.info. Također, vozači u Hrvatskoj sada prosječni tank od 50 litara benzina plaćaju 26,5 kuna manje nego početkom srpnja, dok isti tank Euzodizela plaćaju 12,5 kuna manje, prenosi poslovni.hr

Prema dostupnim podacima, Ina, Petrol i Adria Oil su zasada snizili cijene naftnih derivata na svojim benzinskim postajama. Može se očekivati da će i ostale kompanije učiniti isto tijekom idućih dana. Napominjemo, cijene goriva sve više se razlikuju od kompanije do kompanije.

Jedino na portalu cijenegoriva.info korisnici mogu saznati trenutno važeće cijene goriva u Hrvatskoj te izračunati koliko će uštedjeti. Naime, odabirom vrste te količine goriva mogu doznati koliko će uštedjeti ako gorivo toče na najjeftinijoj u odnosu na najskuplju benzinsku postaju.

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist