Aktualno

Bender, Cikatić, Čurlin, Adžović-Andrić i Krstov najbolji su dubrovački liječnici

Mislav Bender i Zoran Cikatić nabolji su dubrovački ginekolozi, Mario Čurlin i Dragana Adžović-Andrić nabolji obiteljski liječnici, a Darko Krstov najbolji opći kirurg, odlučili su naši sugrađani.

Naime, sedmu godinu objavljen je popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Listu je sastavio portal najdoktor.com na temelju iskustava pacijenata, a kriteriji za uzimanje komentara u obzir bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara. Neargumentirani komentari nisu se uzimali u obzir.

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija