Sport

Barakude prvi put nakon osvajanja europskog zlata na zajedničkim pripremama

Barakude prvi put nakon osvajanja europskog zlata na zajedničkim pripremama
35th LEN European Water Polo Championship - Split 2022 - THU 08 SEP 2022 - Men Semi Finals - Croatia vs Italy -

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak odlučio je iskoristiti pauzu u klupskoj sezoni i okupiti reprezentativce na pripremama u Zagrebu od 27. do 29. prosinca.

U glavni grad će uz 17 odabranih reprezentativaca doputovati i reprezentacija Crne Gore koja će im tih dana biti sparing-partner. U sklopu priprema, gledatelji će dobiti priliku pogledati i službenu prijateljsku utakmicu Hrvatska – Crna Gora 28.12. na zagrebačkim bazenima Mladost u 20:30 sati, uz besplatan ulaz.

– Nakon Europskog prvenstva ovo nam je prvo okupljanje i drago mi je da ćemo se vidjeti nakon toliko vremena. Odigrat ćemo trening utakmice s Crnom Gorom, što će nam dobro doći jer nas već u ožujku očekuje Svjetski kup. Trebamo se prisjetiti svega što smo radili tijekom priprema za Europsko prvenstvo. Istovremeno, ovo je i lijepa prilika nekim novim igračima da budu s reprezentacijom i osjete tu atmosferu. Veselimo se okupljanju, kao i svaki puta kada je reprezentacija u pitanju – rekao je kapetan reprezentacije Ivan Krapić.

Nakon ovog okupljanja reprezentacija se raspušta tek na kratko jer već 2. siječnja putuju u Mađarsku na pripreme s tamošnjom reprezentacijom.

Izbornik je sada u Zagreb pozvao 17 igrača: Marko Bijač, Toni Popadić, Ivan Marcelić, Rino Burić, Matias Biljaka, Marko Žuvela, Ivan Krapić, Branimir Herceg, Goran Grgurević, Luka Bukić, Loren Fatović, Jerko Marinić Kragić, Ante Vukičević, Franko Lazić, Konstantin Kharkov, Andrija Bašić, Filip Kržić i Dario Rakovac.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist