Politika

Barač se povlači iz utrke za gradonačelnika, ali i s mjesta predsjednika dubrovačkog SDP-a

Jadran Barač povlači se iz utrke za gradonačelnika Dubrovnika te podnosi neopozivu ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije SDP-a Dubrovnik. O svemu se očitovao u priopćenju za javnost, nakon izlaska iz pritvora.

-Dugogodišnje obiteljske razmirice, prepune šikaniranja, uvreda pa i prijetnji od strane meni bliskih osoba, kulminirale su događajem koji se zbio u subotu, kada sam, priznajem, reagirao na krajnje neprimjeren način. Policiji sam se sam predao i priznao ono što mi se stavlja na teret. Uzimajući u vidu ozbiljnost situacije, kao i funkcije koje obnašam kao javna osoba, a vjerujem da javne osobe trebaju biti primjer svima drugima u društvu, ovim putem najavljujem povlačenje iz utrke za gradonačelnika Grada Dubrovnika te podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije SDP-a Dubrovnik. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo. Moja obitelji mi je na prvom mjestu, i stoga o ovoj temi ne bih htio više govoriti, zbog čega vas molim za razumijevanje – rekao je Barač.

Pročitajte još

MATO FRANKOVIĆ Čast je osigurati čistu pitku vodu 365 dana u godini!

Dulist

Tropan: Gradska uprava treba postati efikasnija i tran­sparentnija

Dulist

Tolić: ‘Ponude za CGO Lučino razdolje dvostruko veće od procijenjene vrijednosti’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija