Sport

BADMINTON Seniorsko zlato Barbare Janičić!

BADMINTON Seniorsko zlato Barbare Janičić!

Ovog vikenda nastupili smo na turnirima u Zagrebu nakon više od pola godine. Prvo ime našeg kluba je Barbara Janićić koja je osvojila dvije medalje u seniorskoj konkurenciji, zlato u pojedinačnoj te broncu u ženskim parovima sa suigračicom Sunčicom Sertić iz Zagreba – navode iz Badmintonskog kluba Dubrovnik.
U istoj konkurenciji još je nastupila Nikolina Kabiček koja je na kraju bila osma u pojedinačnoj konkurenciji. Kod seniora odličan rezultat ostvario je Lukša Zlošilo koji je završio šesti, dok je Marin Šućur zauzeo sedamnaesto mjesto. Njih dvoje su u muškim parovima završili na šestom mjestu. U konkurenciji do 13 godina Karla Vuletić je osvojila peto mjesto. Do 15 godina Lučia Galjer je također zauzela peto mjesto, a Karla deveto.
U konkurenciji do 17 godina Marko Janičić je zauzeo četvrto mjesto, a Lučia sedmo. Skupa su u mješovitim parovima osvojili sedmo mjesto.
U juniorskoj konkurenciji do 19 godina Barbara je osvojila peto mjesto, a Marko osmo, dok su zajedno u mješovitim parovima ostali šesti.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist