Sport

BADMINTON Lapadske učenice i učenici županijski prvaci!

lapad badminton
Učenici županijskih osnovnih škola sudjelovali su na Županijskom natjecanju u badmintonu održanom u OŠ Marina Držića. Lapadski učenici ponovno su prvaci u obje kategorije.
-Učenice OŠ Lapad u finalu pobijedile OŠ Orebić rezultatom 4:1, a prije toga su dobile OŠ Ivana Gundulića u svih pet mečeva. Kod dječaka je bilo nešto uzbudljivije i to sa Orebićem gdje su dva pojedinačna meča otišla na našu stranu za nekoliko bodova (konačni rezultat 4:1). Domaćina natjecanja su pobijedili sa 5:0. U ekipi djevojčica sudjelovale su Lea Burazor, Erika Konjuh, Eva Aleksić (8.d) i Nora Boroje (6.e). U ekipi dječaka natjecali su se Mauro Gojavić, Ivor Dropulić, Antonio Mikulić (8.d) i Leon Milić (5.e). Učenice i učenike na natjecanju je vodila prof. tjelesnog Hadžira Brković. Zahvaljujemo se Badmintonskom klubu i treneru Vlahu Čerjanu koji su nam pomogli da se pripremimo za natjecanje – objavili su iz OŠ Lapad.
Inače, kao županijski prvaci izborili su plasman na Državno natjecanje u veljači sljedeće godine. Lapadske učenice brane naslov državnik prvakinja u istom sastavu.
Foto OŠ Lapad 

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist