DuList IN

‘BACIO’ SE U UGOSTITELJSKE VODE Krešimir Macan s prijateljem otvorio restoran Matrix

'BACIO' SE U UGOSTITELJSKE VODE Krešimir Macan s prijateljem otvorio restoran Matrix

Krešimir Macan, najpoznatiji dubrovački PR-ovac otvorio je nedavno s prijateljem i poslovnim partnerom Marijem Stipanovićem restoran Matrix, na istoku Zagreba.

Stipanović je, navode iz Lidera, ITjevac i vlasnik restorana Savica, a Macan je manjinski partner u ovom restoranu koji djeluje u sklopu poslovnog centra Matrix Office Park.

Osim vrhunskih jela i vina, navode dalje, u vrijeme ručka nude i dnevna jela po popularnim cijenama. Unatoč gustom rasporedu, što zbog obveza u Manjguri, što zbog restorana s kojim je dobro krenulo, za Lider je odgovorio otkuda ideja da se, uz dugogodišnju poduzetničku karijeru u području odnosa s javnošću, okuša i u ugostiteljskom biznisu.

– IT-jevac Mario Stipanović, poznatiji kao jedan od vlasnika svjetski nagrađivane tvrtke Human (bivša Web burza), već godinama uspješno vodi niz restorana od kojih je zadnji bio Savica Eatery. Kako smo godinama prijatelji, te i poslovno surađujemo, Mariju sam jednom prilikom rekao da računa na mene kada bude nešto slično otvarao, što je i on napravio kad me pozvao za partnera u Matrixu – izjavio je Macan za Lider.
Zajedno su do sada uložili preko 1,5 milijuna kuna u kvalitetnu opremu restorana, ali i u vinski podrum. Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist