Aktualno

AUTORI ZA PETROVU Obitelj Masle priključila se humanitarnoj akciji donacijom crteža velikog slikara

AUTORI ZA PETROVU Obitelj Masle priključila se humanitarnoj akciji donacijom crteža velikog slikara

Preostalo je još deset dana do završetka umjetničke humanitarne akcije ‘Autori za Petrovu’. Organizatori ističu kako se akciji priključila i obitelj Antuna Masle sa svojim doprinosom. Donirala je njegov crtež ‘Pejzaž’.  Naime, hrvatski likovni umjetnici donirali su svoja djela u svrhu prikupljanja financijskih sredstava za pomoć sanaciji Petrove bolnice od posljedica potresa. Radi se o hrvatskim autorima koji su se proslavili ne samo po Hrvatskoj, već i puno šire. Do sada prikupljena financijska sredstva iznose 41.623,06 kuna.

Sama akcija koncipirana je na način da putem donacije u minimalnom iznosu od 300,00 kn dobivate priliku osvojiti jedno od umjetničkih djela među kojima se mogu pronaći i ulja na platnu, skulpture, crteži, digitalni printevi itd. Prikupljanje donacija traje do 27. lipnja, a donirati se naravno može i veći iznos od onog potrebnog za ulazak ‘u bubanj’.

Svi se radovi mogu pogledati na stranici koja je postala i mjesto virtualne online izložbe navedenih umjetnika. Najvažniji dio je da se uplate za akciju ‘Autori za Petrovu’ mogu izvršiti na IBAN HR5323400093510978683 za što je otvoren račun za posebne namjene.

-Po izvršenoj uplati, pošaljite mail sa svojim podatcima ili ispunite obrazac na službenoj stranici akcije, a po završetku prikupljanja sredstava dobit ćete svoj broj koji ulazi u bubanj za izvlačenje koje će se održati 1. srpnja, sada prikupljenih već više od četrdeset umjetničkih djela. Tako za 300 kuna možete osvojiti slike i djela koja su mnogostruko vrijednija od onog što ste uplatili – kažu organizatori.

 

 

Pročitajte još

[FOTO] Katji Bakija dodijeljeno Priznanje Doma Marina Držića

Dulist

TURISTIČKE BROJKE U DUBROVNIKU ‘Odličan početak sezone’

Dulist

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

Dulist