DuList PROMO

AUTO RAGUSA Nastavlja s akcijskim popustima za sva vozila

Auto Ragusa smještena na kružnom toku u Gružu svoje poslovanje temelji na dugoj tradiciji poslovanja tvrtke M&CO Dubrovnik čiji je nasljednik. Pored osnovne djelatnosti održavanja i servisa vozila ovlašteni je serviser Citroen i Peugeot vozila. I dalje nastavlja s posebnim popustima za sva vozila: Na sve dijelove osigurava 15 posto, dok na radne sate osigurava 10 posto popusta.

Trebate odraditi servis vašeg automobila?
Auto Ragusa nudi kompetnu uslugu servisa koja započinje preuzimanjem vozila od klijenta pri čemu se klijentu po potrebi predaje zamjensko vozilo. Vozilo se odvozi u ovlašteni servis gdje se odrađuju svi mehaničarski poslovi prema unaprijed dogovorenoj ponudi. Po završetku radova klijentu se vozilo isporučuje na dogovorenu adresu.
Ukoliko vašem limenom ljubimcu ističe registracija Auto Ragusa se može pobrinuti za komplatan proces. U dogovoru s klijentom preuzima se vozilo, kompletno pregledava te se odvozi na tehnički pregled. Uz tehnički, potrebno je produžiti postojeću policu osiguranja ili dogovoriti novu što je također moguće u uredima Auto Raguse gdje se može birati između nekoliko osiguravajućih kuća kao što su Adriatic osiguranje, Euroherc te Hok osiguranje. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za usluge koje Auto Ragusa nudi, želite se naručiti za servis ili želite zatražiti ponudu za servis Vašeg vozila, nazovite 418 509 ili jednostavno zatražite termin putem web stranice.

Svoja vrata zatvaraju na staru godinu te se nakon odmora vraćaju 7. siječnja. Tim Auto Raguse svim čitateljicama i čitateljima tjednika DuList ako i svim građanima grada Dubrovnika i okolice žele mirnu i uspješnu Novu godinu.

Pročitajte još

TUTTO BENE IMA BURGER TJEDAN Od danas svi burgeri u pola cijene

Dulist

PRAVO JE VRIJEME ZA UČENJE JEZIKA Upiši engleski, talijanski i španjolski preko Sveučilišta

Dulist

ČARI ODISEJEVOG OTOKA Dan otvorenih vrata Nacionalnog parka Mljet

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija