Hrvatska

Austrijski ORF snima emisiju, u fokusu Dubrovnik, Čilipi, Trsteno, Ston…

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice te uz podršku turističkih zajednica Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, u Hrvatskoj će do 8. listopada boraviti TV ekipa austrijske nacionalne televizijske kuće ORF i to povodom snimanja emisije ‘Der Geschmack Europas’ (‘The Taste of Europe’), izvijestio je Branimir Tončinić, direktor Predstavništva HTZ-a u Austriji.

U fokusu emisije bit će autohtona turistička ponuda Srednje i Južne Dalmacije, odnosno destinacije i lokaliteti kao što su Omiš, Sinj, Imotski, Čilipi, Dubrovnik, Trsteno, Mali Ston, Ploče, ali i turistički proizvodi poput eno-gastronomije, kulture i prirode.

-Riječ je o odličnoj promociji Hrvatske kao turističke destinacije u cjelini obzirom da je riječ o putopisnoj dokumentarnoj emisiji koja se emitira od 2013. godine i to u cijeloj DACH regiji, odnosno u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj na programima ORF2, 3sat, ORFIII, a emisiju je moguće pogledati i online na ORF-TVThek – izjavio je Tončinić, nadodavši kako jednu emisiju u prosjeku prati više od 130.000 gledatelja.

Pročitajte još

Kreće akcija zaštite lisica od bjesnoće, evo što učiniti ako nađete mamac

Dulist

SUMNJAJU NA ZLOUPORABE Porezna uprava kreće u veliki nadzor malih poduzetnika

Dulist

Danas kreće isplata nacionalne naknade za starije osobe za rujan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija