Sport

Atletičari AK Dubrovnik nastupili na prvenstvu Hrvatske juniore i juniorke

Atletičari AK Dubrovnik nastupili na prvenstvu Hrvatske juniore i juniorke

Prema Godišnjem planu i programu za 2020. godinu, Atletski Klub Dubrovnik sudjelovao je na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke u Zagrebu. Andro Perkić u disciplini 400 metara postigao je rezultat 58,52 te je tako u ukupnom poretku došao na 20. mjesto, dok je u disciplini 800 metara s rezultatom 2:14,42 dospio na 12. mjesto u ukupnom poretku.

Patrik Kralj u disciplini 400 metara postigao je rezultat 1:00,04 te je u ukupnom poretku zauzeo 22. mjesto. U disciplini 800 metara s rezultatom 2:18,80 dospio je na 14. mjesto u ukupnom poretku.

-Bitno je naglasiti da su naši atletičari Atletskog Kluba Dubrovnik Andro Perkić i Patrik Kralj prvi put nastupili u atletskoj dvorani sa starijim kategorijama i ne upotpunosti dovoljno pripremljeni, jer su u proteklom razdoblju bili ozlijeđeni, pa ovo natjecanje za njih predstavlja iskustvo za sljedeće natjecateljsko razdoblje u sezoni – istaknuli su iz Atletskog kluba Dubrovnik na svojoj Facebook stranici.

Atletičarka Josipa Habjan nastupila je u disciplini 60 metara te je s rezultatom 8,70 19. u ukupnom poretku, dok je u disciplini na 400 metara s rezultatom 1:03,58 zauzela 14. mjesto u ukupnom poretku.

Foto: Facebook/Atletski klub Dubrovnik

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist