Sport

‘Arslan’ napustio Jug, potpisao za turski Yuzme

'Arslan' napustio Jug, potpisao za turski Yuzme

Josip Šutalo potpisao je ugovor s turskom momčadi Yuzme IYIK i sljedeću natjecateljsku sezonu će braniti boje turskog prvoligaša.

Iznimno je zadovoljan jer je prema pregovorima s čelnicima ovog kluba riječ o dugogodišnjem projektu u kojem je Šutalo, kao turski državljanin, osnovna karika.

– Imaju namjeru graditi bazen i složiti ekipu u nekoliko sljedećih godina. Za sada sam tu ja kao njihov reprezentativac, a naknadno će vidjeti koga će još angažirati. U pregovorima su bili iznimno korektni i ponuda je bila izdašna. Potpisao sam dobar ugovor – kazao nam je Šutalo, koji je s Jugom ostao u najboljim mogućim odnosima.

– Jednog dana ću se opet vratit doma. Ova godina igranja u Juga mi je pomogla pri ovom ugovoru. Jug je jedan na svijetu i u niti jednoj momčad kao u Jugu vas ne prati tržište. Moram kazati i kako je Jug želio da ostanem. Uprava mi je pripremila maksimalno korektnu ponudu, ali sam se odlučio prihvatiti tursku ponudu. Igrama sam dokazao onima koji nisu imali povjerenja u mene da sam igrač za Juga i da ću to i u budućnosti biti – riječi su Šutala, kojemu su iz uprave Juga zaželjeli puno uspjeha u nastavku karijere u novom klubu.

Izvor: VK Jug

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist