Grad

APEL MOKOŠANA Kada će se opasni ‘kozji put’ zamijeniti skalinima?

APEL MOKOŠANA Kada će se opasni 'kozji put' zamijeniti skalinima?

Voditeljica Eko omblića Jadranka Šimunović uputila je Gradu Dubrovniku otvoreni apel vezano za dvije ulice u Mokošici, koje su i dalje spojene kozjim putem.

– Dokad će dvije prometne ulice naselja Nova Mokošica, Između dolaca i Marina Kneževića, biti spojene „ kozjim“ putem? Pitamo se zajedno s našim Mokošanima koji nam se već godinama žale kako još uvijek nisu spojene skalinima ove dvije vrlo prometne, nego vrlo opasnim „kozjim putem“. Kako je odmah na dnu ovog strmog „kozjeg puteljka„ autobusno stajalište 1b tako se mnogi naši sugrađani, pogotovo djeca znaju u brzini poskliznuti i pasti – navodi Šimunović, dodavši kako se o probemu govori već jako dugo.

– Obraćali smo se nadležnima, pisali, govorili… obećavalo se, ali se ništa nije još učinilo! Pitamo se zajedno s našim Mokošanima kako se od komunalne naknade koju plaćamo nisu između ovih dviju ulica mogli napraviti skalini s rukohvatom i tako svima nam učiniti kvalitetniji život. Još bismo naglasili da što prije trebate regulirati promet i parkiranje u cijelom naselju u Novoj Mokošici (priupitajte JP Libertas kako muku muče njihovi vozači na liniji 1b ), napraviti nedostajuće pločnike za pješake u Ulici od Izvora i M. Kneževića, B. Kašića i Između dolaca, popraviti temeljito asflat svih ulica u Mokošici, Dračevu selu, G. Obuljenu i Prijevoru, postaviti u Ulici od izvora „ležeće policajce„ te povezati ulicu B. Kašića kod Oš Mokošica s JTC – apelirala je Jadranka Šimunović.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist