DuList IN

‘ANTOLOGIJSKA DUBROVAČKA’ Prepoznajete li lica s ove fotografije?

'ANTOLOGIJSKA DUBROVAČKA' Prepoznajete li lica s ove fotografije?

‘Once upon a time in Dubrovnik’, naslov je fotografije kojom se pohvalio dubrovački zet Tarik Filipović na svom Instagram profilu prisjetivši se ‘antologijske’ glumačke generacije koja je 90-ih prošlog stoljeća nastupila na pozornici Lovrjenca utjelovivši Hamletovu družinu, a u produkciji Dubrovačkih ljetnih igara pod redateljskom palicom Pilara Joška Juvančića Jupe.

Kultni Shakespearov komad u sastavu vidljivom na fotografiji – Filipović, Saša Buneta, Rene Bitorajac i Goran Višnjić – igrao je punih šest godina, a naslovne uloge tumačili su uz danskog kraljevića pokojna Ena Begović kao Getruda te legendarni Mustafa Nadarević kao Klaudije.

‘Antologijska… dubrovačka… generacijska, minus Lučev. Hamletovska… Saša, Rene, Goran, Leon… i divna sjećanja’, napisao je Filipović izazvavši lavinu komentara među kojima su smijeh ponajviše izazvali oni na račun ‘frizure’ tad 20-godišnjeg Bitorajca. ‘Divna fotografija… A Rene sa kosom…’; ‘Zakon 👏👏👏 Rene mi bolji bez čupe’; ‘Vas pet ste jači nego Oceanovih 11. 😀👍🏽 Kraljevi 👑’, samo su neki od njih.

Pročitajte još

[FOTO] ERASMUS PRIČA CARLE LEŠEVIĆ Od turističkog posjeta do razmjene na godinu dana

Dulist

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Pravi detektiv: Zemlja tmine’ – spretno miješanje žanrova

Dulist

MAJA GRGIĆ SNIMILA NOVI ALBUM U ITALIJI Nota Bene Records

Dulist