Koronavirus u Hrvatskoj

ANKETA DULISTA Svoje mišljenje dalo 3 tisuće čitatelja – više od 50 posto ih se neće cijepiti!

Na portalu DuLista ovog smo ponedjeljka proveli anketu i pitali naše sugrađane: Hoće li se cijepiti kada sigurno cjepivo protiv koronavirusa (Covid-19) bude dostupno u Hrvatskoj?

U našoj je anketi (u trenutku pisanja teksta) dosad sudjelovalo 3080 ljudi. Njih 29,68 posto odgovorilo je potvrdno na naše pitanje, dok se 50,94 posto neće cijepiti protiv koronavirusa kada cjepivo bude dostupno u Hrvatskoj. Skoro 20 posto na ovaj upit još dalje ne zna dati svoj odgovor.

Podsjetimo, vijest o cjepivu protiv koronavirusa kod većine je javnosti izazvala nadu kako ćemo se možda uskoro vratiti ‘starom normalnom’ načinu života. Radi se o postignuću partnerskih farmaceutskih tvrtki Pfizer i BioNtech. Njihovo bi cjepivo, ali i cjepivo američke Moderne, Europska agencija za lijekove, mogla do Božića registrirati.

 

Pročitajte još

Capak: Zatvaraju se kina, uvode se nove mjere za ugostiteljske objekte

Dulist

NAJAVA IZ ŽUPANIJSKOG STOŽERA Nužne epidemiološke mjere za dolinu Neretve

Dulist

Hoće li cijepljenje protiv koronavirusa biti obavezno?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija