Aktualno

Anita Trojanović i Goran Jerković prvi dubrovački speleolozi!

Anita Trojanović i Goran Jerković prvi su dubrovački speleolozi. Naime, ove je subote održan cjelodnevni ispit za zvanje speleologa u prostorijama Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Zagreb na Medvednici u organizaciji Komisije za speleologiju, kako prenose iz HPD Sniježnica Dubrovnik.

-Ispit se sastojao od pismenog i praktičnih dijelova koji su podrazumijevali izvrsno poznavanje prve pomoći, orijentacije u prirodi, topografskog snimanja i opremanja speleoloških objekata, te načine samospašavanja u podzemlju. Iz našeg speleološkog odsjeka ispit su uspješno položili pripravnici Anita Trojanović i Goran Jerković te nose brojeve speleoloških znački 266 i 267. Time su Anita i Goran postali prvi službeni speleolozi koji su iz redova našeg društva i s dubrovačkog područja pristupili ispitu – naglasili su iz HPD Sniježnica.

Autori fotografija: Damir Janton, Marin Prpić

Pročitajte još

DIREKTOR TVRTKE ETF AIRWAYS STJEPAN BEDIĆ Želja nam je dovesti avion u Dubrovnik i dati domaćim ljudima posao

Maria Prkut

PLENKOVIĆ ‘Ideja je da se zabrani rad nedjeljom, male tvrtke više neće plaćati HGK’

Dulist

U SPOMEN NA TRAGEDIJU Položeni vijenci u more za sve poginule s Aurore

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija