Sport

Ani Perović Alamat novi mandat na čelu Atletskog kluba Dubrovnik, uručena priznanja najboljima

Ana Perović Alamat nastavlja i u iduće četiri godine voditi Atletski klub Dubrovnik. Odlučeno je tako na skupštini, na kojoj su dodijeljena i priznanja najboljim i najperspektivnijim atletičarica, ali i zahvalnice za svu djecu koja uporno i bez prestanka djeluju u klubu.
Atletski Klub Dubrovnik za proteklu godinu ima nagrađenog najboljeg trenera hrvatske Vedada Đuguma za mlađe kategorije, višestrukog prvaka države u višeboju Erika Antolovića te najbolju seniorsku atletičarku Teu Faber, dragulj koji može na olimpijske igre 2024. u Parizu.

Povodom uspješno završene atletske sezone 2021., gdje je klub po HAS-ovoj tablici uspješnosti završio na 15. mjestu od 93 kluba u Hrvatskoj i 3. mjestu u regiji Dalmacija, klub je dodijelio atletičarima priznanja za iznimna postignuća.
Najbolji atletičari mlađe kategorije su Erik Antolović i Nikol Koprivica, najperspektivniji atletičari su Lukas Ivanković i Mirna Lulić.
Zahvalnice za postignute rezultate dobili su: Ivan Ruben Urošević, Patrik Kralj, Noa Antolović, Lovro Puljizević, Josipa Habjan, Ana Macan, Tina Kakarigji, Mara Kakarigji, Lara Merdžan, Baldo Butirić, Malik Škaljić, Naser Škaljić, Šejla Škaljić, Lara Atijas, Lora Ćosić, Sara Mage, Lovro Kesić, Lana Miladin, Ivana Zlošilo, Antun Zlošilo, Otton Ante Roca i Lukša Tešanović.
-Kad se zna u kojim uvjetima radi naš dubrovački klub, uspjeh svih nas je veliko i ugodno iznenađenje te rezultati svih nas su za svaku pohvalu. Kao i motivacija svim atletičarima da daju svoj doprinos i maksimum za klub u kojem nastupaju i brane boje – poručuju iz AK Dubrovnik.

Pročitajte još

INTERVJU S ČLANOM STOŽERA ‘VATRENIH’ Svjetske medalje bez njega bile bi nezamislive

Dulist

‘POMELI’ SOLARIS 11:6 Balić opet na vratima Juga

Dulist

Večeras susret 16. kola Prve muške lige: KK Dubrovnik – KK Vrijednosnice Osijek

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija