Sport

Ani Perović Alamat novi mandat na čelu Atletskog kluba Dubrovnik, uručena priznanja najboljima

Ani Perović Alamat novi mandat na čelu Atletskog kluba Dubrovnik, uručena priznanja najboljima

Ana Perović Alamat nastavlja i u iduće četiri godine voditi Atletski klub Dubrovnik. Odlučeno je tako na skupštini, na kojoj su dodijeljena i priznanja najboljim i najperspektivnijim atletičarica, ali i zahvalnice za svu djecu koja uporno i bez prestanka djeluju u klubu.
Atletski Klub Dubrovnik za proteklu godinu ima nagrađenog najboljeg trenera hrvatske Vedada Đuguma za mlađe kategorije, višestrukog prvaka države u višeboju Erika Antolovića te najbolju seniorsku atletičarku Teu Faber, dragulj koji može na olimpijske igre 2024. u Parizu.

Povodom uspješno završene atletske sezone 2021., gdje je klub po HAS-ovoj tablici uspješnosti završio na 15. mjestu od 93 kluba u Hrvatskoj i 3. mjestu u regiji Dalmacija, klub je dodijelio atletičarima priznanja za iznimna postignuća.
Najbolji atletičari mlađe kategorije su Erik Antolović i Nikol Koprivica, najperspektivniji atletičari su Lukas Ivanković i Mirna Lulić.
Zahvalnice za postignute rezultate dobili su: Ivan Ruben Urošević, Patrik Kralj, Noa Antolović, Lovro Puljizević, Josipa Habjan, Ana Macan, Tina Kakarigji, Mara Kakarigji, Lara Merdžan, Baldo Butirić, Malik Škaljić, Naser Škaljić, Šejla Škaljić, Lara Atijas, Lora Ćosić, Sara Mage, Lovro Kesić, Lana Miladin, Ivana Zlošilo, Antun Zlošilo, Otton Ante Roca i Lukša Tešanović.
-Kad se zna u kojim uvjetima radi naš dubrovački klub, uspjeh svih nas je veliko i ugodno iznenađenje te rezultati svih nas su za svaku pohvalu. Kao i motivacija svim atletičarima da daju svoj doprinos i maksimum za klub u kojem nastupaju i brane boje – poručuju iz AK Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist