DuList IN

ANDRIJA SE VRATIO DOMA! Evo kakvi su dojmovi naše TikTok zvijezde!

ANDRIJA SE VRATIO DOMA! Evo kakvi su dojmovi naše TikTok zvijezde!

Andrija Bratičević se vratio u grad. Ovaj Dubrovčanin postao je zvijezda TikToka zahvaljujući urnebesnim video uratcima koji su brzo postali viralni tijekom njegovog boravka u Katru, gdje je pratio nastupe hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Tijekom televizijske izjave Ivane Knoll, Dubrovčanin Andrija je pažnju preusmjerio na sebe rečenicom ‘I ja sam iz Hrvatske’. Detalje i dojmove s putovanja u Katar, podijelio je s nama u kratkom razgovoru. U Katar je stigao pred samu utakmicu s Brazilom.

-Svako Svjetsko prvenstvo nosi svoje, sve je pozitivno s obzirom da ovo nije bilo prvenstvo za svakoga. Bilo je skoro pa nemoguće doći i podržati svoju reprezentaciju, što je ujedno i žalosno. Po Haji, aplikaciji koja ima funkciju vize i dozvole za ulazak na stadion, ako nemaš kartu, ne možeš ući u njihovu državu – ispričao nam je danas Andrija, koji je tijekom dana doputovao iz Emirata. Na polufinalu nije mogao ostati zbog obaveza, a nisu još ni pustili karte za utakmicu između Hrvatske i Maroka u opticaj.

-Veliki broj ljudi nije mogao dobiti vizu za ulazak u njihovu državu, što smatram nedostatkom jer mnogi ljudi, koji su htjeli podržati Hrvatsku, nisu bili u mogućnosti – požalio nam se Bratičević, ali se i osvrnuo na njegov nagli, ‘zvjezdani’ status na društvenim mrežama.

-TikTok zvijezda? Ne smatram sebe TikTok zvijezdom, svatko tko me poznaje zna da sam na svoj način ‘lud’, da je uvijek zagarantirana zabava. Prije, tijekom i poslije utakmice s Brazilom bila je zezancija, a kad je završilo s našom pobjedom, ispraćao sam njihove navijače. Što sam drugo mogao… – kroz smijeh je komentirao Bratičević.
Foto: Instagram

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist