Aktualno

Andrija Jarak dječaku koji je zanijemio nakon potresa pomogao da ponovno progovori

Andrija Jarak dječaku koji je zanijemio nakon potresa pomogao da ponovno progovori

Dubrovački branitelj Braco Elezović na svom je Facebook profilu otkrio jednu zanimljivu priču o Andriji Jarku. Poznati je reporter svojom pojavom uspio da dječak iz stradalog područja Petrinje i okolice, koji je nakon potresa zanijemio, ponovno progovori.

-Ispričat ću vam jednu priču. Možda će se moj prijatelj Andrija Jarak naljutiti na mene, možda i neće, ali ja to jednostavno moram ispričati. Koliki je on pozitivac kazuje, između ostalog, i ova priča – napisao je na početku objave Elezović.

– Jedan 11 ili 12-godišnji dječak iz nekog sela postradalog u potresu je od šoka nakon potresa potpuno zanijemio. Danima nije izustio ni jednu jedinu riječ, roditelji su se zabrinuli, ali je nakon 10-ak dana šutnje dječak ugledao automobil Nove TV i rekao – Jarak. Majka dječaka je nekako uspjela doći do Andrije, a on se sa svojim snimateljem uputio u to selo do kojega ima poprilično vožnje, ali je dječaka i njegovu majku pronašao, donio mu majicu sa svojim potpisom i upoznao se s malenim. Naravno da se dječak nakon svega potpuno oporavio. To su te neke male, ali tako velike stvari, koje čovjeka čine Čovjekom, za koje se ne zna jer se događaju nakon što se kamere ugase, a do javnosti nikada ne dođu jer ih nema tko ni ispričati. E pa evo ja ću pričati. Ima tu još toga o čemu bih mogao pisati danima, ali već i ovo je dovoljno da svakoga prođe nevjerojatan ponos zbog prijateljstva s takvom gromadom od čovjeka – rekao je Elezović.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist