DuList IN

Andrea Zvono izbacila novu mini kolekciju, uskoro sudjeluje na humanitarnoj reviji

Dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono nedavno je predstavila novu, mini kolekciju za proljeće/ljeto naziva ‘SS2023’. Novu kolekciju obilježava perje, živahne boje, kao i popularni nabori. Editorijal je napravljen na raznim lokacijama u povijesnoj jezgri. Model je Ane Kobilić, a za fotografije je zaslužan Nikša Raguž-Lučić.

-Prošle godine smo dosta radili sa perjem pa smo tako nastavili i ove sezone. Dovoljan je samo jedan pernati detalj kako bi se malo ‘podignula’ haljina – rekla je Zvono i dodala kako rade s najboljim perjem, a to je noj perje.

Nove haljine dolaze, kako kaže, u živim bojama, no naravno tu su i haljine u crnoj boji. ‘Jer crno je uvijek nosivo na sve’, navodi dizajnerica. Velike bogate nabore koristila je na ramenima, kao i na samom dnu haljine.  Kazala je i da će uskoro predstaviti još novih modela haljina.

‘Moja maturalna večer’
Kreće razdoblje krizmi, pričesti i vjenčanju pa su dosta ‘u šivanju i mjerama’. No, izdvojila je vrijeme za dobra djela. Uskoro je očekuje sudjelovanje na predivnoj humanitrnoj reviji ‘Moja maturalna večer’ koja će se održati u Zagrebu idući tjedan. Projektom se želi razveseliti maturantice i maturante iz institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te im omogućiti da zablistaju u večernjim haljinama i odijelima.

Fotografija s prijašnjih sudjelovanja na humanitarnoj reviji

-Drago mi je da sam dio ovog hvalevrijednog projekta, i što mogu pomoći na ovaj način, i što sam uz njih već nekoliko godina – rekla je. Istaknula je kako ima još zanimljivih suradnji, no o tome će više reći uskoro.

Pročitajte još

Film koji je spojio mladog turista iz Libanona, dvadesetak ljudi iz Grada, Jugove plivaće gaćice i Pelješki most!

Dulist

REDOVI NA ULAZU U REVELIN Svi su željeli poslušati set EDX-a!

Dulist

[FOTOGALERIJA S BANJA] Sve već miriše na ljeto…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija