Sport

Anđela Violić i Josip Bulić prvaci Hrvatske!

Anđela Violić i Josip Bulić prvaci Hrvatske!

Članovi Judo kluba Dubrovnik 1966, Anđela Violić i Josip Bulić, prvaci su Hrvatske. Klub je imao uspješno otvaranje 2023. godine s četiri osvojene medalje na Prvenstvu Hrvatske za seniore. Osim Anđele i Josipa, brončane medalje su osvojile i Petrunjela Pavić te Bruna Bilić (-52 kg). Pavić nije uspjela svladati u polufinalu svjetsku prvakinju Barbaru Matić koja je na kraju i odnijela zlato. Judo klub Dubrovnik bio je treći najuspješniji klub, dok su djevojke osvojile pehar za treće mjesto u svojoj konkurenciji, ističu iz kluba na svojim stranicama. Bulić je bio najbolji u kategoriji do 90 kilograma, a Violić u kategoriji do 70 kilograma.

Davor Obrvan (-73 kg) iz Judo kluba Dubrovnik osvojio je treće mjesto na natjecanju. Petnaestogodišnji Luka Ivanković iz istog kluba ostao je na korak do medalje s osvojenim petim mjestom. Denis Bečić upisao je pobjedu i dva poraza.

Petra Đurković (-48 kg) iz Judo kluba Konavle Cavtat osvojila je brončanu medalju, dok je Jelena Schmuch (-52 kg) završila na petom mjestu.

Naslovna foto DuList

Foto Judo klub Dubrovnik

Pročitajte još

Učenice OŠ Lapad državne prvakinje u badmintonu!

Dulist

SRETNO, CURE! Naše košarkašice u poluzavršnici Kupa protiv Medveščaka

Dulist

DOKUMENTACIJA U IZRADI Ipak se kreće! Radit će se četiri staze za dubrovačke atletičare

Dulist