DuList IN

Anamarija Filipović-Srhoj ima novu kolekciju za proljeće i ljeto

Nova kolekcija za proljeće i ljeto dizajnerice Dubrovkinje Anamarije Filipović-Srhoj povezuje bezvremenski dizajn sa svilenim i transparentnim materijalima koji naglašavaju snagu i putenost ženskog tijela. Kao i do sada kolekcija se bazira na načelima održivosti, funkcionalnosti i visoke estetike. Većina FILIA komada izrađuju se od prirodnih materijala po mjerama klijentica.

-Dizajniramo komade koji su bezvremenski, ženstveni i elegantni te će obogatiti garderobu naših klijentica. Odjevni su to predmeti koje je lako nositi i kombinirati u dnevnim, poslovnim i svečanim kombinacijama te u koje vrijedi uložiti jer neće brzo izaći iz mode. Nova ljetna kolekcija inspirirana je svilom u pokretu, njenom snagom i ljepotom. Upravo taj osjećaj snage i ljepote nastojali smo prenijeti na cijelu kolekciju – navodi dizajnerica.

Nova ljetna kolekcija sastoji se od odijela modernog kroja sa pomakom u dizajnu, haljina za posebne prilike te vjenčanica izrađenih od svilenih materijala visoke kvalitete koji naglašavaju žensku siluetu i senzualnost. Posebno se ističu odjevni predmeti od metalizirane i transparentne svile koji tvore atraktivne siluete. Čiste fluidne linije svilenih tkanina, transparentnost tkanina, prorezi, drapiranje, silueta sa naglašenim strukom i ramenima osnovne su smjernice ove ljetne kolekcije. Svilene haljine rezane bias tehnikom zrače nonšalantnom senzualnošću s dozom nostalgije.

FILIA vjenčanice kombinacija su klasičnih silueta s pomakom izrađenih od luksuznih svilenih materijala. Pri dizajniranju i izradi vjenčanica uz fokus na sam izgled mladenke, brinemo i o njenoj udobnosti, što svakako utječe na samopouzdanje i lakoću kretanja. Haljine iz programa za mladenke izrađuju se po mjeri, uz odabir boje i vrste materijala. Profinjene, senzualne i elegantne vjenčanice idealan su izbor za mladenke koje cijene personaliziran pristup i jedinstven dizajn.

-Posebno uživamo u stvaranju custom modela vjenčanica i odjevnih komada za posebne prilike budući da svakim takvim komadom slavimo individualnost naših klijentica te umijeće ručne izrade naših radiona.
Sve odjevne predmete moguće je personalizirati i prilagoditi našim klijenticama individualnim pristupom, izradom po mjeri te odabirom boje materijala. Svakom odjevnom predmetu posvećujemo veliku pažnju, a prilikom izrade posebno su nam važni detalji kao i odabir vrhunskih prirodnih materijala. Proizvodnja po narudžbi u majstorskim radionicama omogućuje nam da se svakom odjevnom predmetu u potpunosti posvetimo te da ispunimo očekivanja svih naših klijentica – ističe.

U modnom editorijalu snimljenom za ovu kolekciju model je Hana Matija (Talia Model), fotografije je snimila Petra Mikšik, šminku i frizuru potpisuje Ivana Lončar.

Foto Petra Mikšik

Pročitajte još

Miro Bronzić o velikoj obljetnici – dvadeset godina Ljetne škole filma Šipan

Maria Prkut

[FOTO] PREDIVNA NEDJELJA Uvala puna šetača, ali i kupača!

Dulist

Dubrovački Guloso osvojio prvo mjesto na Beogradskom burger festivalu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija