DuList IN

Ana Maria Gurdulić zablistala u vjenčanici slavne Branke Vukušić

Ana Maria Gurdulić zablistala u vjenčanici slavne Branke Vukušić

Naša sugrađanka lijepa Ana Maria Gurdulić, najmlađa hrvatska odvjetnica s radošću nam je pokazala svoju vjenčanicu, remek djelo priznate hrvatske dizajnerice, gđe Branke Vukušić, u kojoj je zablistala 16. travnja na svom vjenčanju u Slavonskom brodu.

Gospođa Branka, renomirana modna dizajnerica iz Splita, s dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim dizajnom, ostavila je traga na urbanu, chic i etno modu, a njezine haljine, koje obilaze svijet, odišu posebnom senzualnošću i u njima se svaka žena može prepoznati!

Stoga ne čudi kako se za njenu kreaciju opredijelila i Ana Maria, jer joj je gđa Branka omiljena dizajnerica, a njezine ručno rađene haljine od vrhunskih materijala nosile su razne priznate dame naše scene.

-Znamo se preko deset godina, jer je uvijek predstavljala svoje kreacije na Best Model of Croatia – kazala nam je Ana Maria, čija je vjenčanica unikatne ljepote model koji mami poglede, te je kruna tridesetosmogodišnjeg rada velike dame dizajna.

Vjenčanica za najmlađu hrvatsku odvjetnicu, Ana Mariu Gurdulić, djelo je nastalo višemjesečnim radom, kraljevskog je kroja od visokokvalitetne čipke, s ručno ušivenih 15 tisuća Swarovski kristala, po principu izrade kraljevskog veza kao u izradi nakita.

-Njena posebnost je u ručnoj izradi, u ušivanju svakog Swarowskog pojedinačno, veličine 2 do 4 milimetra, glamuroznom blještavilu kristala, elegantnom i profinjenom, savršenom praćenju siluete tijela te odisanju moći, senzualnosti i ženstvenosti. Vjenčanica je izrađena od 10 metara pamučne čipke i 12 metara svile. Vjenčanicu je radila četiri mjeseca – kazala nam je Ana Maria.

Inače, dvadesetsedmogodišnja Ana Maria je već u centru Slavonskog broda otvorila svoj odvjetnički ured. U samo godinu dana ova je mlada odvjetnica, danas najmlađa u Hrvatskoj, položila pravosudni ispit, a u siječnju ove godine položila je i ispit za stečajnog upravitelja.

Ana Maria je tako svoje srce ‘preselila’ u Slavoniju, a o njezinom vjenčanju kao događaju godine, budući da su bile pozvane brojne poznate osobe iz društvenog i političkog života Hrvatske, pričat će se još dugo…

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist