Aktualno

Ana Bošnjak dobitnica je Buggy avanture na Srđu za 4 osobe

Ana Bošnjak dobitnica je Buggy avanture na Srđu za 4 osobe

Među brojnim mailovima izabrali smo Anin mail jer je vrlo jednostavno opisla svoje najluđe izazove: „Meni je svako putovanje, istraživanje i izazov gdje ne znam što me očekuje ali riskiram jer kad se želja, napetost i adrenalin spoje, stvori se zadovoljstvo i sreća i na kraju osmijeh!“.
Sretnu dobitnicu molimo da se javi redakciji DuLista na broj telefona 350 670.
Kako će se Ana i njeno društvo provoditi na Buggy safariju saznajte i vi:
Po dolasku na Srđ, osobnim vozilom ili žičarom, dočekat će Vas Buggy vozila parkirana ispred tvrđave Imperial.
Na ekspedicije se kreće u malim grupama a svaku grupu obavezno prati iskusni vodič. Vozilo Buggy je dvosjed, ima automatski mjenjač i vrlo je jednostavan za upravljanje tako da voziti može svatko tko je ikada vozio automobil. Nije potrebno nikakvo predznanje, no vozač ipak mora imati vozačku dozvolu A ili B kategorije! Osim za ekipu željnu avanturizma, Buggy Safari je odličan izbor i za obiteljske izlete…
Nakon kratke pripreme i instrukcija, off-road Buggy avantura može započeti! Jednosatna makadamska vožnja proći će kao u trenu uz prekrasan pogled na brda, more i otočja, uz lagan povjetarac i mirise mediteranskog bilja pelina, kadulje i divljeg ružmarina…
Putem se često susreću razne životinje; konji, koze i krave s obližnjeg ranča pokraj kojeg se vrlo kratko zaustavljamo. Slijedeća točka zaustavljanja i odmora jest tvrđava Strinčjera s prekrasnim pogledom na padine brda Srđ. Vrhunac avanture je vidikovac na kojem su rijetki ikad bili a orijentiran je prema zapadu i Elafitima. Off-road Buggy safari avantura završava sat nakon polaska i to na polaznoj točki, ispred tvrđave Imperijal.
U Buggy safariju mogu uživati svi – ekipe prijatelja, prijateljica, obitelji s djecom, tvrtke koje žele organizirati teambuilding. Djeca ne smiju voziti ali mogu biti suvozači i “navigatori”.
• Posebna cijena za građane grada Dubrovnika – 130 kuna po osobi
• Ture kreću svaki dan i svaki sat u periodu od 9:00 do 19:00h
• Potrebno je najaviti dolazak na buggydubrovnik@gmail.com ili 098 1669 730
• U cijenu je uključena kaciga, naočale, vodič/instruktor i voda.

Pročitajte još

ZBOG PRAZNIKA RADA Novi broj DuLista od četvrtka na kioscima!

Dulist

ODLUKA KONAČNO PRED GRADSKIM VIJEĆNICIMA Tko će moći bez ograničenja voziti oko Grada?

Dulist

DUBROVČANI IZVAN GRADA Vedrana Kristić Krsnik: Ljubav je presudila da se vratim u Zagreb gdje sam studirala

Ivana Mijić Vulinović