DuList IN

Amira Medunjanin stiže u Dubrovnik!

Amira Medunjanin stiže u Dubrovnik!

Amira Medunjanin, Sarajka čije je ime postalo sinonim za  sevdah i sevdalinku svoju glazbenu priču donosi po prvi puta u Dubrovnik gdje će 13. kolovoza održati koncert u Lazaretima!

Amira Medunjanin iza sebe već ima brojne nastupe na pozornicama gotovo svih europskih metropola. Uz izvanrednu izvedbu, Amira se ističe jedinstvenom emocijom i inovativnošću kojom pristupa sevdahu, karakterističnim stilom izvođenja kojim je udahnula novi život višestoljetnoj tradiciji te iskrenom ljubavlju prema poeziji i glazbi.

Amirina glazba i osebujna interpretacija je takva da će vam istodobno oči ispuniti suzama i srce radošću, pa ne čudi da ovu vrsnu umjetnicu nerijetko uspoređuju s divama Cesariom Evorom i Billie Holiday.

Turneju po hrvatskim gradovima započela je prije nekoliko mjeseci u zagrebačkom Vip Clubu gdje je četiri večeri zaredom nastupala pred rasprodanim klubom, te nastavila oduševljavati publiku na 3. Avantgarde Jazz Festivalu u Rovinju.

U Dubrovniku će zapjevati po prvi puta u karijeri, i već usuret koncertu naglašava kako joj je ovo osobito važan koncert.

U iščekivanju Amirinog predstavljanja dubrovačkoj publici, ulaznice za koncert Amire Medunjanin kreću u pretprodaju na prodajnim mjestima u Dubrovniku u ARL Lazareti, caffe barovima Insomnia, Roxy i Pinky i rock caffeu Exit.

Cijena  ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.
 

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist