Sport

AMERIČKI NOGOMET Dubrovački Sharksi slave prvi rođendan!

sharks 1

Dubrovački klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks proslavili su prvu godinu postojanja.

– Činilo se kao nemoguća misija da američki nogomet zaživi u Dubrovnik, međutim našlo se dovoljno nas zaljubljenika u taj sport i s dobrom energijom i treninzima, pomoći okoline, obitelji, prijatelja i sponzora ova inicijativa je zaživjela i evo nas već slavimo prvi rođendan. Bilo je teških, smiješnih, a ponajprije lijepih momenata i nadam se da ćemo u budućnosti samo rasti i napredovati. Zahvalio bih svima na pomoći! – kazao je predsjednik kluba Marko Miletić te najavio u nadolazećem razdoblju neko događanje kojim će se prigodno obilježiti prva godišnjica ovog kluba.

– O detaljima ćemo uskoro, ali proslava će svakako biti opuštena i zabavna, u našem stilu – obećao je Miletić.

Podsjetimo, 8. lipnja 2014. godine održana je inicijativa na terenu u Gospinom polju te je tada Udruga “Football Dubrovnik” službeno počela s radom. U prvoj godini rada, klub je sudjelovao na jednom prijateljskom turniru, na prijateljskoj utakmici, održao prijateljski turnir i prvi put doveo ovaj sport dubrovačkoj publici te još uvijek sudjeluje u Hrvatskoj Flag Football Ligi.

Sharksi trenutno uživaju omjer od 6 pobjeda i 13 poraza u dosadašnjim odigranim utakmicama, bilo prijateljskog ili natjecateljskog duha. Osnovali su i juniorski sastav koji trenutno broji 8 članova, a seniorski 15 članova.

– Ne možemo ništa drugo reći, nego da smo ponosni na sve što smo dosada postigli, a možemo obećati i da ne planiramo stati. Hvala svima koji su dosada na bilo koji način pomogli radu i razvoju kluba. Hvala našim igračima koji su redovni na svakom treningu i nikakve ih okolnosti ne mogu spriječiti. Hvala roditeljima koji su poslali svoju djecu i vjeruju u naš rad. Hvala svima koji nas pratite i podržavate na Facebooku ili bilo kojoj drugoj vrsti medija. DUBROVNIK SHARKS – SRETAN PRVI ROĐENDAN!! ‪#‎goSharks‬“ – stoji na službenoj Facebook stranici kluba

Sve novosti vezane za nadolazeća događanja fanovi mogu pratite na FB stranici facebook.com/dubrovniksharks.

Pročitajte još

Pohvalili se iz Grada: ‘U sportsku infrastrukturu od 2018. uloženo više nego u posljednjih 30 godina’

Dulist

ŠESTI MEĐUNARODNI TRIATLON U DUBROVNIKU Ne propustite se prijaviti dok ima mjesta

Dulist

ORSAN SLAVI 90 GODINA POSTOJANJA Svečano obilježavanje večeras u kazalištu Marina Držića

Dulist