DuList IN

AMERIČKA ‘BOMBA’ U GRADU Usudite li se kliknuti na njene fotke?

AMERIČKA 'BOMBA' U GRADU Usudite li se kliknuti na njene fotke?

Zanosna američka manekenka Johana Gomez pohvalila se na svom Instagram profilu ‘Joneofthewonders’ fotografijama s godišnjeg odmora u Dubrovniku.

-Tek sam osam sati u Dubrovniku i već ga obožavam! – napisala je prelijepa manekenka, hostesa i glasnogovornica iz Los Angelesa, koja je postala poznata po objavi svojih izazovnih fotografija kojima redovito ‘ruši’ društvene mreže.

Bilo da se fotografira u ‘topless’ varijanti, u bikiniju, ljetnim vrućim majicama, svaka kombinacija oduzima dah.

Dosad je surađivala s časopisom ‘Playboy’, a ušla je i u finale natjecanja ‘Maxim Hometown Hotties’ za 2014. godinu.

-Kad sam bila mala majka me stalno fotografirala i to mi se svidjelo. Oduvijek sam znala da se želim baviti modelingom, ali do pred nekoliko godina se nisam usudila – izjavila je jednom prilikom lijepa Johana, ponosna vlasnica diplome iz komunikacija i marketinga.

Ova zanosna ‘latina’ voli putovati, ponajviše u Pariz i Dominikansku Republiku, uživa u brazilskoj, meksičkoj i talijanskoj kuhinji te umjetnosti, a ne voli osobe ‘lažnjake’, kašnjenje i prazne riječi. Najdraži joj je pisac Paolo Coelho, sluša blues i klasični rock, a cilj joj je biti uvijek sam svoj šef. Zanimljivi su joj spontani i duhoviti muškarci, uvjereni u sebe i svoju inteligenciju. ‘Svaki dan tretiraj ženu kao da je želiš osvojiti’, njen je savjet muškarcima.

Vojska njenih obožavatelja raste sa svakom novom objavom, a trenutno ih na Instagramu ima preko 127 tisuća. Ona sama jednom je izjavila kako joj je dosadilo biti poznata samo u LA-u te je pokrenula vlastitu kampanju umrežavanja i samopromocije, u koju se i mi rado uključujemo.

Foto: Instagram

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist