Crna kronika

ALBANCU KAZNENA PRIJAVA Ilegalno stigao do Kleka pa ukrao motocikl

ALBANCU KAZNENA PRIJAVA Ilegalno stigao do Kleka pa ukrao motocikl

Nakon što je nezakonito prešao granicu između Crne Gore Hrvatske, ali granice tzv. Neumskog koridora, Albanac je svoj put želio nastaviti motociklom pa ga je ukrao u Kleku.

Naime, u kasnim večernjim satima u petak, 5. travnja Policijskoj postaji Metković prijavljena je krađa motocikla marke ‘Piaggio’ iz garaže obiteljske kuće u Kleku. Policijski službenici su ubrzo nakon dojave na državnoj cesti D-8 na predjelu Rabe zatekli spomenuti motocikl i vozača za kojeg je utvrđeno da se radi o državljaninu Albanije. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je prethodnog dana državnu granicu između Crne Gore i Republike Hrvatske prešao nezakonito, pješice, zaobišavši MCGP Karasovići. Potom se ukrcao u osobno vozilo albanskog državljanina koji ga je, prema prethodnom dogovoru, čekao nakon nezakonitog prelaska granice i dovezao do GP Zaton Doli te je granice tzv. Neumskog koridora prešao također nezakonito, zaobišavši granične prijelaze, nakon čega je došao do mjesta Klek gdje je otuđio spomenuti motocikl.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe, albanski je državljanin, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te mu je u upravnom postupku određena dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist